Reacties 7

Random kiekjes uit Indonesië

IMG_0179

Ik ben er weer. Ik was al even terug, maar ik kan eindelijk weer ademhalen. Ik was jarig. Ik kreeg bezoek, drie keer. En ik was nog geen 24 uur thuis na een hele dag vliegen, en ik werd alweer in het horecaleven gesmeten.  Doei vakantiegevoel. Maar er staat weer wat geld op de bank en ik ben weer boven gekomen voor adem. Tijd om duizenden foto’s uit te zoeken, een filmpje te maken en te bloggen.

Er is zoveel te vertellen, zoveel te laten zien, dat ik niet zo goed weet waar ik moet beginnen. Bij de baby-orang-oetan die op z’n kop in de boom bungelde, bij de paradijselijke stranden in Zuid-Bali en de Gili’s, de prachtige tempels van Borobudur, het heerlijke eten, de vulkanen, de jungle, de mensen. Daarom voor nu: een selectie van de leukste foto’s uit Indonesië (en een beetje Kuala Lumpur). Ik ga nog even broeden op mijn verhalen.

IMG_1013IMG_1221IMG_1091DCIM100GOPROIMG_1565IMG_1372IMG_1399IMG_1628DSC_0429IMG_0001IMG_1798 IMG_1899IMG_0130IMG_0179DCIM100GOPROIMG_0204

7 reacties

 1. tea

  wat een teaser! Ik ben benieuwd naar je avonturen.

  En werken betekend ook geld voor nieuwe tripjes … nou ja, dat kun je jezelf voorhouden.

 2. Lizet

  Dankjewel! Het is ook wel echt een fotogeniek land hoor :)

 3. Marianne

  Wat een prachtige foto’s. Ik wil echt een keer naar Indonesie!

 4. Henk

  Weer een onvergetelijke reis. Mooie foto’s heb je weer gemaakt.
  Ik denk dat ik mee ga met Marianne.

Zeg het maar!