Motivatie

Beste Karolien en collega’s,

Ik ben Lizet, journalist en content creator. Na een fantastische reis van negen maanden in Zuid-Amerika, ben ik op zoek naar een nieuwe uitdagende job.

Het lijkt me een fantastische uitdaging om mee aan de voet te staan van een volledig nieuw radioprogramma. Werken met bij de VRT, en in het bijzonder met Karolien Dedecker spreekt me heel erg aan, omdat ik zeker weet dat het een relevant en vlot programma zal worden. In Generation M stonden diversiteit en de luisteraar centraal, en ik verwacht dat dit met het nieuwe programma ook het geval zal zijn.

Ik ben constant op zoek naar dat ene wat mensen raakt, of het nu een slogan, een video van tien seconden, of een longread is. Dankzij mijn master in de Filmstudies en visuele cultuur denk ik in beelden, en begrijp ik hoe ze overkomen. Het liefst pluis ik grote hoeveelheden informatie uit om er een kraakhelder verhaal van te maken, en spring ik graag in nieuwe projecten. Mijn aanpak is multidisciplinair en planmatig en ik stop niet graag voordat iets af is. Ik kan me probleemloos uitdrukken in 140 tekens, maar ga het liefst gewapend met een camera op pad.

Door mijn praktijkervaring met verschillende bedrijven en media, en mijn professionele bachelor in de Journalistiek, heb ik de vaardigheden om prikkelende content te creëren – zowel vloeiend in Nederlands als Engels, voor zowel print als online media. De content die ik maakte voor Loki Travel in Zuid-Amerika was uiteraard voor avontuurlijke backpackers, en moest daarom ook een jonge uitstraling hebben. Tijdens mijn verblijf bij Loki heb ik veel creatieve ruimte gekregen en heb ik me daarom ook kunnen ontplooien op het vlak van video, fotografie, sociale media en montage.

In Zuid-Afrika en Zuid-Amerika, maar ook in de horeca, heb ik geleerd om in de chaos, vooral met verschillende lopende projecten en het vele overleggen, het hoofd koel te houden en om planmatig te werken. Ik zie het bovendien als een paar van mijn grootste troeven dat ik flexibel ben en goed onder druk kan werken.

Kortom, ik denk dat ik met de combinatie van mijn praktijkervaring en mijn academische achtergrond een aanwinst voor het team kan zijn. Met mij heeft u zeker een hardwerkende, gedreven en zelfstandige werknemer.