Reactie 1

A love letter to Lisbon

Ik kwam aan in Lissabon, gooide in het hostel mijn backpack van mijn rug en besloot een blokje om te gaan. Ik had geen idee waar ik heen ging, maar toch voelde het alsof ik de weg wist. Bij elke hoek die ik omsloeg, maakte mijn hart een sprongetje. Mijn benen, die nog steeds vermoeid waren van het surfen, vonden het helemaal niet erg om de steile straatjes te beklimmen. Zij waren ook benieuwd naar wat voor schoons er in de volgende steeg te vinden was. Overal hoorde je muziek, overal waren mensen met elkaar aan het praten. Overal rook je gegrilde sardientjes. Ik voelde mijn hart groter worden. Ik voelde vlinders. Ik voel dat ik een beetje verliefd op je aan het worden ben, Lisboa.

 

1 reactie

  1. Pingback: 9 dingen die je moet doen in Lissabon - Wander Woman

Zeg het maar!